Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ;

Τρίτη μέρα η πόλη και τα περίχωρα δίχως δημοτικό φωτισμό. Μετά το μπλακ άουτ της περασμένης Παρασκευής σε όλη την Κρήτη, η πόλη της Κισάμου δεν έχει δημοτικό φωτισμό εκτός από την Σκαλίδη. 
Τελικά το βράδυ της Δευτέρας μετά από πολλές ενοχλήσεις κατοίκων άναψαν τα φώτα στην πόλη, μιας και το πρόβλημα, όπως επεσήμανε και ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, είναι από τα κεντρικά της ΔΕΗ στα Χανιά. Μάλλον δεν φτάνει....για όλους μας και επειδή είμαστε άκρα την πληρώνουμε εμείς....

Δεν υπάρχουν σχόλια: