Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΕΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Κυριακή 31 Μαρτίου θα γίνει η Γενική συνέλευση του περιφερειακού τμήματος του ΕΕΣ Κισάμου στο Φαλδάμειο ίδρυμα, με θέματα ημερησίας διάταξης:
α) Ορισμός εφορευτικής για την διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης και εκλογής 9 μελών και 2 αναπληρωματικών για το περιφερειακό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος ΕΕΣ Κισάμου.
Η Γενική συνέλευση ήταν να γίνει στις 17 Φεβρουαρίου, αλλά πήρε αναβολή για τις 31 Μαρτίου, σε περίπτωση μη απαρτίας  στην παραπάνω ημερομηνία η επαναληπτική θα γίνει στις 7 Απριλίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: