Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

1.100.00 ε ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Να και ζεστό χρήμα απο την περιφέρεια...
Εγκρίθηκαν στη χτεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης διάφορες πιστώσεις για άμεσες επεμβάσεις από την θεομηνία του Φεβρουαρίου και θα χρηματοδοτηθούν από πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τον Δήμο Κισάμου.
Α) 600.000Ε για το κομμάτι Πλάτανος-Σφηνάρι-Κάμπος και οι συνδεδεμένοι σε αυτό δρόμοι
Β) 500.000Ε για το κομμάτι Καλουδιανά-Τοπόλια- Κεφάλι-Κεραμωτή, με διακλάδωση για Χρυσοσκαλίτισσα.
Αν και αυτά τα χρήματα υπολογίζω ότι δεν φτάνουν είναι μια καλή αρχή για να ξεμπλοκάρουμε τους δρόμους μας που λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου είναι σε κακά χάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: