Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!

Δήμος Κισάμου προσκαλεί φορείς να συνεργαστούν στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας καθαρισμού «Let's Do It».
Ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά, στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού "Let's do it", η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για όγδοη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια. Ημερομηνία υλοποίησης της εν λόγω περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 7 Απριλίου 2019.
Ο Δήμος Κισάμου στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας προσκαλεί όλους τους φορείς, συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών της Κισάμου να συμμετέχουν ώστε να γίνει προγραμματισμός με στόχο τον καθαρισμό διαφόρων περιοχών της Κισάμου.
Δηλώσεις συμμετοχής  Πληροφορίες: 2822340200  Email: dkisamou@gmail.com
1 με 7 Απριλίου είναι και η σχολική εβδομάδα εθελοντισμού, πιστεύω και τα σχολεία της περιοχής μας να διαθέσουν μια μέρα για την καθαριότητα της πόλης, του κόλπου, της περιοχής τους. Σε μια μέρα σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε όλα όσα θέλουμε, αλλά όσο πιο πολλοί τόσο .. καλύτερα.
Ήδη απ' ότι ξέρω το 2ο Δημοτικό Κισάμου ετοιμάζει μια δράση.... για να δούμε τα υπόλοιπα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: