Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΣ 2019

Μετά την επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιου, στο Ηρώο της πλατείας Τζανακάκη.
Παρόν οι αρχές της πόλης, τα σώματα ασφαλείας, τα σχολεία του Δήμου και πολύς κόσμος λόγω της καλής μέρας!
 Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων απο τις αρχές..
 Και ξεκίνησε αμέσως μετά η καθιερωμένη παρέλαση στην Σκαλίδη.
Μαθητές και των τριών βαθμίδων της εκπαίδευσης, κρητικά σωματεία και σύλλογοι, εθελοντές Σαμαρείτες και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, αθλητικά σωματεία, παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο της κωμόπολης μας, μπροστά στις τοπικές αρχές και σε πάρα πολύ κόσμο.
Χρόνια πολλά και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: