Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις για την ομάδα Μπάσκετ μίνι του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου συνεχίζονται. Ο Αθλητικός Όμιλος Κισάμου αναδείχθηκε νικητής επικρατώντας επί της δυνατής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων με το επιβλητικό σκορ 52-6.
Η ομάδα του Α.Ο. Κισάμου αγωνίστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σούδας την Κυριακή 29 Απριλίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ μίνι σε ένα αγώνα,  ο οποίος δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης για την ανωτερότητα της ομάδας της Κισάμου, κάτι που φανερώνει και η έκταση του τελικού σκορ. Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο για την αξιόλογη δουλειά που πραγματοποιείται είναι ότι σχεδόν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ το σύνολο των αθλητών μέσα από την ομαδικότητα και την συνεργασία συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία. 
Για την ομάδα του Α.Ο. Κισάμου συμμετείχαν: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 15,  ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 14,  ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣ 2, ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 4, ΜΑΛΕΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 9,  ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 2, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 4, ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 2, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: