Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ....

Όταν τα πράγματα φτάνουν στην διαύγεια, τότε τίποτα δεν είναι κρυφό... η αντιπολίτευση κατέθεσε, διοικητική προσφυγή κατά του Δήμου Κισάμου και συγκεκριμένα για ποσόν 160.000 Ε που αφορά έσοδα καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού και αναγράφεται στον προϋπολογισμό ως μη ανταποδοτικά ενώ θα έπρεπε να ισχύσει το αντίθετο. Η αποκεντρωμένη διοίκηση έκανε δεκτή την προσφυγή και τώρα ο Δήμος προσλαμβάνει δικηγόρο για να δει κατά πόσο είναι νόμιμη η παραπάνω απόφαση της Αποκεντρωμένης. (έχει το δικαίωμα)
Βέβαια θα πληρώσουμε δικηγόρο που μπορεί να κερδίσει ή να χάσει την υπόθεση... αλλά σίγουρα θα χαθούν κάποια χρήματα απο αυτά που θα έπρεπε να πάνε κάπου αλλού.... και για το καλό της περιοχής μας.
Δυστυχώς έχουμε χάσει την αυτοσυγκέντρωση μας και αυτό δεν είναι καλό για κανένα, ειδικά για τον δήμο μας, που δεν πατάει σταθερά τα τελευταία χρόνια .... 
Ξανακάνω πρόταση για ένα συνδυασμό για να σώσουμε οτι μπορούμε.... όποιος αγαπάει αυτόν τον τόπο πάει και δεύτερος και τρίτος και τέταρτος... μα οι κομματικές ταυτότητες έχουν πάει στο διάολο προ πολλού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: