Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ

 Προκηρύχτηκε ο διαγωνισμό για την υπηρεσία «Ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Κισάμου, και για την χρονική περίοδο από 1/7/2020 έως 30/9/2020» προϋπολογισμού 125.987,87 ευρώ με το Φ.Π.Α., με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή). 
Οι θέσεις που θα υπάρχουν ναυαγοσώστες θα είναι 
α)  Στην παραλία «Μύθημνα» κάμπινγκ
β)  Στην παραλία Καστελίου (θέση Γήπεδο) 
γ)  Στην παραλία «Μαύρος Μώλος» -Πλάκα
δ)  Στην παραλία Φαλασάρνων Κεντρική Παραλία
ε)   Στην παραλία Φαλασάρνων Κεντρική Παραλία 
στ) Στην παραλία Φαλασάρνων Κεντρική Παραλία 
ζ)   Στην παραλία Φαλασάρνων θέση Πεταλίδα 
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τρεις (3) μήνες και συγκεκριμένα από 1/7/2020 έως 30/9/2020.

* Για Λαφονήσι και Μπάλο υπεύθυνη για την ναυαγοσωστική κάλυψη είναι η Μονομετοχική του Δήμου Κισάμου που σίγουρα θα προκηρύξει θέσεις, εκτός απροόπτου, για αυτούς τους χώρους που της έχουν παραχωρηθεί.

* Φυσικά περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει με το ιατρείο του Λαφονησιού κι αν επιστρέψει πίσω (βρίσκεται στο χώρο του Κέντρο Υγείας για περιστατικά covid-19) ή θα αγοραστεί πάλι κάποιο άλλο. Δεν μπορεί να μην υπάρχει γιατρός στην πιο πολυσύχναστη παραλία της Κρήτης, ακόμα κι αν λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: