Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

"Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Κισάμου για μια ακόμα φορά βοήθησε στο να καθαριστούν παραλίες και δρόμοι, βοήθησαν στην περισυλλογή μεγάλου μέρους αποβλήτων που μόλυναν τις παραλίες μας.
Στο πλευρό του Δήμου λοιπόν στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας οι εθελοντές της κοινότητας Αλβανών στο Καστέλι έδωσαν το παρών αποδεικνύοντας και στέλνοντας το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας."
Μπράβο στο σύλλογο Αλβανών και στο Δήμο Κισάμου για τις πρωτοβουλίες αυτές. Όλοι ζούμε σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: