Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

ΝΕΑ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΞΙ

3 θέσεις ταξί στην πλατεία Τζανακάκη... θα είναι άλλη μια χαμένη ευκαιρία για την πλατεία ή απλά πέσανε πολλά τα ταξί στην πάνω πιάτσα και αποφάσισαν να κατηφορίσουν κάποια; Απαίτηση του συλλόγου ταξιτζήδων ήταν και σωστά πρέπει να υπάρξει και άλλη πιάτσα στην πόλη ..αν και απο εκεί έφυγαν κάποτε όλοι...βιαστικά!!
Πάντως έτσι δεν λύνεται το μέγα πρόβλημα της πλατείας... αφού τώρα είναι και 3 λιγότερες θέσεις στάθμευσης, και από την άλλη αμφιβάλω αν θα κατέβει και κανένα ταξί.
Ο Ιούνης μπήκε βέβαια και όπως διαπιστώσαμε δεν άλλαξε και κάτι στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της πιάτσας... εκτός κι αν τις πάνε απο Ιούλη ή το ξέχασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: