Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

 5 μέρες μόλις η νέα δημοτική αρχή και κάποιοι στέλνουν μήνυμα από τον Πλάτανο ... Τα σκουπίδια καθημερινά έξω απο τους κάδους (οι κάδοι μισοάδειοι) λες και έτσι θα τιμωρηθεί ο πρόεδρος του χωριού, ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος Πλατάνου ή ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου.
Τους εαυτούς τους κοροϊδεύουν και του εργάτες καθαριότητας τιμωρούν με τον τρόπο αυτό...
Το φαινόμενο είναι παλιό... αλλά ο Σκορδύλης δεν μασά.... θα τον καθαρίσει τον Πλάτανο και ότι άλλο κι αν του ανατεθεί θα το βγάλει σε πέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: