Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι η πρώτη διασωστική εθελοντική δύναμη στην χώρα μας, αναγνωρισμένη από την Γ.Γ.Π.Π. (με Αρ. Μητρ. 22/2001), η μοναδική που διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης της εκπαίδευσης όλων των Εθελοντών της, στους τομείς Πρώτων Βοηθειών, Διάσωσης, Ναυαγοσωστικής και Εκπαιδευτών. 
Σας περιμένουμε την επόμενη Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, να γνωριστούμε, να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας, και φυσικά για να σας εξηγήσουμε, γιατί σας θέλουμε μαζί μας, στην μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού! 
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: