Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου, στο πλαίσιο της ημέρας του σχολικού αθλητισμού, θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 εκδήλωση στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισάμου) στα Κουτουφιανά με σκοπό να τιμήσει τον υπεραθλητή Κωνσταντίνο Βαρουχάκη για την προσφορά του στην κοινωνία μας μέσω των αθλητικών του δράσεων.
Ο Κωνσταντίνος Βαρουχάκης, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει λάβει μέρος σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις με σκοπό την στήριξη και οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου στα Κουτουφιανά Κισάμου. Ο Κωνσταντίνος Βαρουχάκης έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του Ironman, την πρώτη στην Νότια Αφρική και την δεύτερη στην Μαλαισία, ενώ πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο του Ultra Ironman (Υπερτρίαθλο) στην Λιθουανία διαδίδοντας το σύνθημα "Ο δικός μου αγώνας είναι Μόνο 34 ώρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: