Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους μικρούς αθλητές του τμήματος Στίβου της Θύελλας καθώς στην πρώτη τους εμφάνιση για την νέα αγωνιστική σεζόν κατάφεραν να αποσπάσουν 9 μετάλλια στο αλτικό τέτραθλο της κατηγορίας Κ14 που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Χανίων το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.
Πρωταθλητής στο τέτραθλο των πανπαίδων ανακηρύχτηκε ο αθλητής της Θύελλας  Σταύρος Σημαντηράκης κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στο σύνολο με 280 βαθμούς, Χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα με βολή στα 10.87, Ασημένιο μετάλλιο στο μήκος με άλμα στα 4.02μ, Ασημένιο μετάλλιο στο ύψος με άλμα στο 1.35 και Χάλκινο μετάλλιο στα 60 εμπόδια με χρόνο 11.70.
Δευτεραθλητής αναδείχτηκε στους πανπαίδες ακόμα ένας αθλητής της Θύελλας, ο  Άγγελος Μουράτι ο οποίος κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο στο σύνολο με 230 βαθμούς, Ασημένιο μετάλλιο στα 60 εμπόδια με χρόνο 11,40 και Χάλκινο μετάλλιο στο μήκος με άλμα στα 4.00 μ.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Ανουσάκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με βολή στα 8.99 μέτρα  ο οποίος κατετάγη 6ος στο σύνολο με 155 βαθμούς.
Για την ομάδα της Θύελλας αγωνιστήκαν επίσης Κιόσκου Διονύσης, Χριστουλάκης Γιάννης ,Σγουρομάλλης Κωνσταντίνος, Μπερντίου Ελένη, Κοκκινάκη Ελένη, Γεωργιλάκη Κατερίνα, Χάνι Αλίσια, Γαλαριώτη Άννα, Σκευάκη Πόπη και Κοκκινάκη Μαριλένα.
Προπονητές για το τμήμα Στίβου της Θύελλας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 είναι ο Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο Ελισσαίος Δασκαλάκης και η Νατάσα Ανουσάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: