Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΣ....

Της κούτας .... έτσι έχουμε καταντήσει ... όποιος θέλει κανένα εκτός από το δεξιό που βρήκε σπίτι inbox.
Αύριο θα γίνει μια προγραμματισμένη συνάντηση στο Δήμο Κισάμου των φιλοζωικών οργανώσεων και της πόλης αλλά από τους όμορους Δήμους.. θέμα μα τι άλλο....τα αδέσποτα, τα βαρελοδεμένα, τα κακοποιημένα, τα παραπεταμένα.
Για να δούμε αν βρεθεί μια λύση!! Πάντως αντί να μας κράζουν κάθε τόσο οι "φίλοι" μας, ας υπογράψουμε μια σύμβαση με τους κτηνιάτρους της πόλης μα λιγότερα θα μας στοιχίσει από τις μηνύσεις που λίαν συντόμως θα μας κάνουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: