Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Οι κακές γλώσσες έδωσαν ρεσιτάλ χθες ... Που είναι ο αντιδήμαρχος; Έπαθε υπερκόπωση από τις πολλές έγνοιες!! Τι έγινε και χάθηκε από το πρώτο συμβούλιο;...
Τελικά να που ήταν ο Σπύρος Μαυροδημητράκης ..στην Αθήνα επίσκεψη στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, και όπως έμαθα η επίσκεψη πήγε καλά. Μαζί του και ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά να λύσει χρόνια προβλήματα του Νομού.
Τι ζήτησε θα μου πείτε τώρα από τον υπουργό... έ υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας είναι όλο και κάτι σχετικό θα ζήτησε κάτι πήρε το αυτί μου για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων. Αν το πετύχουμε  θα κερδίσουμε ώρες και δρομολόγια και ο υπουργός δεν ήταν καθόλου μα καθόλου αρνητικός.
Για να δούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: