Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ;

-  Ο Δήμος Πλατανιά γνωστοποιεί ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία της Υπουργού Παιδείας κα Κεραμέως, με το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, ενημερώθηκε ότι έγινε δεκτό το αίτημα του Δήμου από το Μάρτιο του 2019, με το οποίο ζητούσε την "εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των μαθητών του Δήμου Πλατανιά λόγω πλημμυρών, καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων".
Μπράβο στον δήμαρχο..εμείς άραγε είχαμε πλημμύρες το ίδιο διάστημα; Ή μήπως δεν είχαμε μαθητές που επλήγησαν από τις πλημμύρες; 
Τελικά υπολογίζω αυτό οτι το γνωστό συμβαίνει για μια ακόμη φορά, όχι μόνο η Κρήτη αλλά και η Ελλάδα τελειώνει στο Κολυμβάρι.
Μήπως είναι ώρα να κλείσουμε τα σχολεία μας και να πηγαίνουμε τα παιδιά ανατολικότερα.. γιατί βλέπω ότι εκεί είναι αλλουνού Θεού τα παιδιά κι όλο και περισσότερα προνόμια έχουν τελικά από τα δικά μας....
Όποιος ενδιαφέρεται βρίσκει λύσεις ακόμα και στις αποτυχίες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: