Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Το περιφερειακό τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των Γιορτών Ρόκκας κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, την καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Μέτη Παναγιωτοπούλου, τον πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Ρόκκας κ. Αντώνη Γιανναράκη, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ρόκκας κ. Ευτύχη Παπαδάκη, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέρας κ. Στεφανή Τσοντάκη καθώς και όλους τους κατοίκους των δύο χωριών της ενδοχώρας της Κισάμου, για την σημαντική χορηγία διασωστικού εξοπλισμού προς το τμήμα μας. 
Συγκεκριμένα οι "Γιορτές Ρόκκας" δώρισαν στο τμήμα Κισάμου δύο συσκευές παροχής ιατρικού οξυγόνου, πλήρως εξοπλισμένες και  στα απαραίτητα σακίδια μεταφοράς τους! Συσκευές τις οποίες θα έχουμε την δυνατότητα, λόγο του μεγέθους τους, να χρησιμοποιούμε στις αποστολές έρευνας και διάσωσης, καθώς και στις υγειονομικές μας καλύψεις καθ' όλη την διάρκεια του έτους... 
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς...
Όσο υπάρχουν άνθρωποι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: