Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Δελτίο τύπου έστειλε ο Δήμος Κισάμου και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας, κ. Μαυροδητράκης σχετικά με τους δημόσιους δρόμους-ποτάμια, πλατείες, γέφυρες, νταμάρια κλπ που έχουν γίνει τα μέρη που οι πολίτες εναποθέτουν ότι τους περισσεύει. Σαν blog χαίρομαι που επιτέλους κάποιος θα λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, όχι να τα καθαρίσει τις πολλές χωματερές αλλά να στείλει τους υπεύθυνους στον Εισαγγελέα.
Μάλιστα έδωσε και ένα τηλέφωνο για όσους έχουν ογκώδη αντικείμενα και θέλουν να τα ξεφορτωθούν... 2822023110. 
Να τι λέει το Δελτίο Τύπου
 Όσο αφορά την καθαριότητα και τους χώρους που οι δημότες εναποθέτουν ανεξέλεγκτα τα υλικά οικοδομών –ογκώδη αντικείμενα  που ως συνέπεια έχουν την άσχημη δημόσια εικόνας του Δήμου μας και την αρνητική προβολή αυτού .
Αγαπητοί συνδημότες η νέα Δημοτική αρχή θα κάνει κάθε προσπάθεια να βελτίωση αυτό που παρέλαβε και να διορθώσει τυχόν λάθη και παραλείψεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής για να παραδώσει ένα καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές.
Θεωρώντας  αυτονόητο ότι αποτελεί καθήκον και υποχρέωση όλων μας η καθαρή εικόνα της πόλης αναφέρουμε ότι δεν θα δεχτούμε κανένα είδος παραβατικής συμπεριφοράς που αφορά τα ανωτέρω ζητήματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την καλή συνεργασία αλλά και το φιλότιμο που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας και πρασίνου που είναι ο πυλώνας για να επιτύχουμε τους στόχους μας .
Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέματα που αφορούν, καθαριότητα, ογκώδη αντικείμενα και εναπόθεση οικοδομικών υλικών είναι 2822023110.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: