Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ....

Αν και επίσημα δεν βγήκε ανακοίνωση εντούτοις έμαθα ότι αύριο πρώτη ημέρα των σχολείων, η Δημοτική αρχή θα βρίσκεται στις αυλές των σχολείων για τον καθιερωμένο αγιασμό.
Ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης θα παραβρεθεί στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού στον Πύργο και του 1ου Γυμνάσιου.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης θα παραστεί στον αγιασμό του 4ου Νηπιαγωγείου, ο αντιδήμαρχος κ. Χριστουλάκης στον αγιασμό του 5ου Νηπιαγωγείου, ο κ. Τουλουπάκης στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού, η πρόεδρος του Δ.Σ κ. Νίκη Κατερινάκη στο 2ο Γυμνάσιο, ο κ. Σταθόπουλος στο 1ο νηπιαγωγείο.
Οι αγιασμοί των σχολείων της πόλης θα ξεκινήσουν γύρω στις 09.30.
Δεν έμαθα για το 2ο Δημοτικό και 2ο νηπιαγωγείο
Στα σχολεία που θα επισκεφτεί ο δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης θα κάνει τον αγιασμό ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.κ Αμφιλόχιος.
Μετά το τέλος των αγιασμών των παραπάνω σχολείων, ο Σεβασμιώτατος μαζί με όλο το Δ.Σ θα κάνει τον αγιασμό στα Λύκεια της πόλη λίγο μετά τις 10.30.
Στον Πλάτανο ο αγιασμός θα γίνει στις 10.30 και θα ο παραβρεθεί ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος κ. Σκορδυλάκης.
Στο Έλος τέλος στον αγιασμό θα παραβρεθεί ο εντεταλμένος αντιδήμαρχος κ. Σκαλιδάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Κυριτσάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: