Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Στην χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού συμβουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, με πρόεδρο τον κ. Μαυροδημητράκη Σπύρο, εγκρίθηκε  ομόφωνα η εκλογή των υποψηφίων για το προεδρείο του Δ.Σ (πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου)
Πρόεδρος προτάθηκε και εκλέχτηκε η κ. Κατερινάκη-Παπακωνσταντίνου Νίκη με 26 ψήφους
Αντιπρόεδρος προτάθηκε η κ. Πατερομιχελάκη-Νικολακάκη Αικατερίνη και εκλέχτηκε με 27 ψήφους, και Γραμματέας ο κ. Σταθόπουλος Αντώνης ο οποίος προτάθηκε από τον δήμαρχο κ. Μυλωνάκη και εκλέχτηκε με 26 ψήφους, αφού την θέση του γραμματέα βάση νόμου δικαιούταν η ελάσσων αντιπολίτευση, αλλά δεν την αποδέχτηκε ο εκλεγμένος της κ Φραγκιουδάκης Γιώργος 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φραγκιουδάκης Γεώργιος, αφού πήρε το λόγο είπε:
Κυρίες και κύριοι. Η Λαϊκή Συσπείρωση εκπροσωπείται για πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν μπορώ να δεχτώ θέση στο Προεδρείο διότι τα θέματα γενικά απέχουν παρασάγγας από τα δικά μου πιστεύω. Δεν αποδέχομαι να είμαι υποψήφιος Γραμματέας. 
Αξιοπερίεργο ότι κάποιος από την αντιπολίτευση (αντε και πως το ανακάλυψα) έβαλε ψηφοδέλτιο δίχως να ψηφίσει πρόεδρο και γραμματέα ... σε αντίθεση με την αντιπρόεδρο που την ψήφισαν και οι 27 σύμβουλοι. 
Η θητεία του συμβουλίου είναι διετής και λήγει τον Νοέμβριο του 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια: