Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ;

Και εντάξει οι αντιδήμαρχοι έτυχε να είναι όλοι άντρες... δεν βρέθηκε έστω μια γυναίκα για τις επιτροπές της Ποιότητας ζωής και της Οικονομικής; Και μπορεί στην οικονομική να υπάρχει πρόβλημα και να μην τις θέλουν, αλλά στην ποιότητα Ζωής που είναι και το στοιχείο τους;
Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος και να προτάθηκαν και να μην αποδέχτηκαν, αλλά βρε αδελφέ ούτε αναπληρωματικές;
Χαχλάκης, Μαυροδημητράκης, Κελαιδής, Θεοδωρογλάκης, Τουλουπάκης, Χριστουλάκης, Σταθόπουλος, Λυμπινάκης, Μακράκης, Δερουκάκης, Σταθάκης, Ψαράκης πολύ ανδροκρατούμενος ο δήμος....πολύ.
Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει την παρουσία γυναικών εξάλλου ήμασταν και ο πρώτος δήμος που έβγαλε γυναίκα δήμαρχο τώρα αν δεν υπήρχε η ποσόστωση μάλλον θα ψάχναμε να βρούμε την πρώτη γυναίκα σύμβουλο μου φαίνεται.
Θα μου πείτε πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ γυναίκα, άντε ίσως ή πολύ πιθανόν στην Κοινωφελή να έχουμε πρόεδρο γυναίκα... έ συγνώμη δεν φτάνουν μιας και δεν είναι στα κέντρα αποφάσεων...
Ανδρική υπόθεση ο δήμος, ανδρικό μοντέλο διοίκησης πέρα ως πέρα... βλέπω σύντομα επανάσταση, εκτός κι αν αλλάξουν τα πράγματα την δεύτερη διετία... αλλά και πάλι ρηγμένες οι γυναίκες.
Η ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: