Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ οι ΚΙΣΣΑΜΙΤΕΣ

 Συνεχίζεται η αδιαφορία ώσπου να γίνει ατύχημα... οι τρεις φωτο που έστειλε φίλος του blog δείχνουν καθαρά το έγκλημα που συντελείται στον Κορφαλώνα και μεις σφυρίζουμε αδιάφορα. Σφυρίζουμε ως το μοιραίο μετά θα βάλουμε μια ταμπέλα για τα μάτια του κόσμου... 
Τελικά είμαστε εγκληματίες....φυσικά η περιφέρεια που της ανήκει ο δρόμος ούτε ξέρει που είναι η Κίσαμος, τον υποψήφιο μας δεν το θέλαμε οπότε μας εκπροσωπούν οι άλλοι...που ενδιαφέρονται.
Κύριε Καλογερή πόσο στοιχίζει μια ταμπέλα να γράφει προς Χανιά; 
Λυπηθείτε μας.....είναι θέμα χρόνου το τροχαίο.

* Τις τελευταίες μέρες κάποιος -μπορεί και ο αέρας- έβγαλε την αυτοσχέδια πινακίδα που είχαν γράψει οι κάτοικοι εκεί....
ΒΟΑΚ σου λέει ο άλλος...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλημέρα..επιβεβαιώνω 100% το άρθρο σας !!Άκρως επικίνδυνο (!!!)😞το σημείο .το γνωρίζω πολύ καλά και κάνω τον σταυρό μου όταν οδηγώ σ εκείνο το σημείο (είναι η έξοδος και είσοδος προς στο σπίτι μου ).οι δε τουρίστες δεν ξέρουν που να κατευθυνθούν ,γιατί δεν έχει ταμπελες!!!!Είναι τόσο δύσκολο να τοποθετηθούν ???επιτέλους !!!μην περιμένουν να γίνει το Κακό !!!!εεεεε...τότε θα είναι πολύ αργά 🙆😞..και ο Δήμος μας μπορεί να "πιέσει"(!!!) τους υπεύθυνους !!!