Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑμεΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ

Επειδή αργεί το σύστημα παρά τις υποσχέσεις και η διαδικασία εγκατάστασης των μηχανημάτων εμβάπτισης- απαγωγής λουομένων ΑμεΑ στις παραλίες θέλει χρόνο...να μια λύση που μου έστειλε φίλος Κισαμίτης, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δεν μπορεί να χαρεί το μπάνιο όπως όλοι μας.
- Δεν ξέρω αν μπορεί ο Δήμος να κατασκευάσει ή να παραγγείλει κάτι παρόμοιο, αλλά θεωρώ οτι δεν είναι δύσκολο... Φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω οτι είναι υπόσχεση για την επόμενη χρονιά να λειτουργήσει μηχάνημα εμβάπτισης- απαγωγής λουομένων ΑμεΑ στο Ελαφονήσι με τους χιλιάδες τουρίστες.. όσο και τουαλέτα ΑμεΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: