Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΙΡΕΘΙΑΝΩΝ

Σε συνέχεια των εκλογών που έγιναν για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας "Άγιος Ιωάννης" σας ανακοινώνουμε το νέο συμβούλιο όπως αυτό διαμορφώθηκε: 
Πρόεδρος: Λουβιτάκης Γιώργος
Α' Αντιπρόεδρος: Σημαντηράκης Παναγιώτης
Β' Αντιπρόεδρος: Γεωργουδάκη Ανδρονίκη
Ταμίας: Θεοχάρης Κωνσταντάς 
Γραμματέας: Κοκκινάκη Κατερίνα 
Επικοινωνία - Δημοσιές Σχέσεις: Σχετάκη Αλεξία
Μέλη: Θεοδωρογάκης Μιχάλης 
Μυλωνάκη Ειρήνη
Ελεγκτική επιτροπή:
Γεωργουδάκης Βασίλης
Στεφάνουδάκη Μαρία
Ο σύλλογος θα ξεκινήσει διοργανώνοντας καλοκαιρινές εκδηλώσεις τις οποίες και θα ανακοινώσει άμεσα. Αλλά απώτερος στόχος του θα είναι να γίνουν σε βάθος χρόνου δράσεις, έργα που θα αναδείξουν το χωριό μας !
Καλή θητεία και το blog είναι στην διάθεση σας για να προβάλει τις πάντα πετυχημένες εκδηλώσεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: