Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

Επειδή κάποιοι, για το ψωμί τους, δεν καταλαβαίνουν τίποτα...
Επειδή για μας, τα ζώα μας που τα προσέχουμε σαν ανθρώπινες υπάρξεις, είναι πραγματικοί συνεργάτες..
Θα αλλάξουν όλα από την Τετάρτη.
Διακομιστές και διακομιδές τέλος. 
Και εγώ θέλω να κάνω jumping από την Αράδαινα και έχω την απαίτηση να μου βάλουν δίχτυ από κάτω.. αλλά δεν το καταδέχονται..
Ο Δρυμός δεν είναι για όλους.
Γιάννης Φωτάκης

Πολύ καλά τα λέει ο Γιάννης και φανταστείτε την κυρία των 200 και βάλε να την κουβαλάνε οι διασώστες της Πυροσβεστικής, ή ο Στέφανος με την ομάδα του με το φορείο. Όρια στα πάντα. Ξέφραγο αμπέλι η κάθε περιοχή μας  δίχως κανονισμό λειτουργίας, έχουν και την απαίτηση οι τουρίστες άμα κουραστούν να καλέσουν το 112 για να τους πάρουν στην πλάτη οι "υπηρέτες".
Καλά κυρία μου το μπεγίρι δεν το σκέφτηκες;
Πάει ο άλλος μοναχός του να περάσει το φαράγγι της Ρόκκας, 90 χρονών και δίχως τηλέφωνο...ξεκινάει οικογένεια να διασχίσει ένα φαράγγι που τα αγρίμια δυσκολεύονται και παίρνει μαζί τους το μωρό τους αλλά ξεχνούν να πάρουν νερό...
Που πας ρε Καραμήτρο....διακινδυνεύεις την ζωή σου αλλά συνάμα και  των άλλων που σε ψάχνουν... αλλά αφού υπάρχει το 112...σκάσε και βοήθα.

1 σχόλιο:

Γιάννης Αννουσάκης είπε...

Επί τέλους, ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ διατυπώθηκε.