Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ

Όχι δεν είναι έκθεση φορτηγών τροφοδοσίας αλλά το καθημερινό φαινόμενο στην μικρή πλατεία Τζανακάκη... Σήμερα λοιπόν η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει στα φορτηγά που ξεφόρτωνα πέραν απο τι 10 το πρωί, μιας και στην πλατεία υπάρχει σχετική απόφαση της Δημοτικής αρχής για τις ώρες τροφοδοσίας. 
Η αλήθεια είναι οτι το έχουν παρακάνει και εσκεμμένα αδιαφορούν οι οδηγοί των αυτοκινήτων, αφήνοντας αναίτια τις περισσότερες φορές και τις μηχανές των αυτοκινήτων αναμμένες δίπλα σε ανθρώπους που παίρνουν πρωινό ή τον καφέ του...
Το ίδιο φυσικά και σε όλο το μήκος της Ηρώων Πολυτεχνείου...
Φυσικά μια κλίση δεν φτάνει.... γερανό θέλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: