Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ...

Σε ασφαλτόστρωση του νότιου τμήματος στο Λιμάνι Κισάμου προχώρησε το Λιμενικό Ταμείο του Νομού. Με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετηθούν τα μικρά γιοτ και τα ψαράδικα που αράζουν σήμερα εκεί, συγχρόνως θα δημιουργηθεί και ένας χώρος παρκινγκ για τα αυτοκίνητα που σήμερα αράζουν όπου βρουν. 
Φυσικά ξέχασαν να βγάλουν την σαβούρα το σαπιοκάραβο αλλά θα το κάνουν μετά.
Πάντως αυτό δεν αναιρεί την πλήρη αδιαφορία του Ταμείου σε άλλα θέματα, όπως αυτό με τις τουαλέτες, τον φωτισμό, το νερό, τις βρωμιές και τα παρατημένα κατασχεμένα σαπιοκάραβα. Η Κίσαμος με το λιμάνι της, πρέπει να έχει εκπροσώπηση και θεωρώ οτι ο καλύτερος σε αυτήν την θέση είναι εκτός απο τον κάθε δήμαρχο, που το λιμάνι του ανήκει δικαιωματικά, ο εκάστοτε πρόεδρος του συλλόγου αλιέων Κισάμου. 

Υ.Σ Ελπίζω οτι μετά απ΄αυτή την ασφαλτοστρωση δεν ξετρυπώσει απότομα κανένας ξένος επενδυτής και πάρει το χώρο για εκμετάλλευση χώρου στάθμευσης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: