Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Σκουπίδια υπάρχουν παντού δεν είμαστε όμως όλοι μας σκουπίδια...
Γέμισε η πόλη με την παρακάτω αφίσα...δείχνοντας μάλιστα ποιες περιοχές είναι οι επικίνδυνες για τα σκυλιά μας. Αν και τη θεωρώ πολύ ακραία εντούτοις θα μπορούσε να μπει σε πολλούς χώρους να τοιχοκολληθεί σε μαγαζιά λίγο καλύτερη βέβαια, δίχως νεκροκεφαλές και να απευθύνεται περισσότερο στους Έλληνες. 
Φυσικά δεν πρέπει να γίνει στόχος μια συγκεκριμένη περιοχή που ιδιαίτερα αυτή που βρέθηκε κρεμασμένη και είναι χώρος των παιδιών. Στις παιδικές χαρές λόγου χάρη που μπήκε αυτή είναι ανήκουστο... μιας και όπως λέει η επιγραφή "Τα σκυλιά δηλητηριάζονται σε αυτήν την περιοχή...." ποια μάνα θα αφήσει το παιδί της εκεί, ή πως θα εξηγήσει η μάνα στο παιδί της οτι οι φόλες μπορεί να μπουν παντού και όχι σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Σίγουρα κάποιος ξένος την έγραψε και την κόλλησε δίχως να ρωτήσει ή να πάρει και τις σχετικές άδειες... ένας αχταρμάς λοιπόν αποφάσεων της στιγμής, που δεν βοηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: