Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Κισαμογραφία - Εικόνες της Κισάμου με άλλη ματιά" είναι ο τίτλος και η θεματολογία της φετινής έκθεσης φωτογραφίας από την Φωτογραφική Ομάδα Κισάμου. Δείτε εναλλακτικές γωνιές, άγνωστα σημεία ή την νυκτερινή όψη από την πόλη της Κισάμου αλλά και την ευρύτερη επαρχία, όπως αυτήν κατέγραψαν τα μέλη της ΦΟΚ.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 22 με 29 Ιουλίου 2019 στον προαύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κισάμου, με ώρες λειτουργίας 19:00 μμ με 23:00 μμ. 
Τα εγκαίνια της έκθεσης "Κισαμογραφία" θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:00 μμ
Συνδιοργάνωση: Δήμος Κισάμου, Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου
Συμμετέχουν τα μέλη:
Αναγνωστάκης Γιώργος, Βερυκάκης Νίκος, Βερυκάκη Βενέρα, Γλεντουσάκης Κώστας, Δεικτάκη Ευτυχία, Κακαβελάκη Μαρία, Κουτσαυτάκη Χρυσή, Κουφάκη Δήμητρα, Λυκάκης Κώστας, Μακαρώνας Μαθιός, Μπικάκης Παναγιώτης, Παπαδημητράκης Μενέλαος, Ρουκουνάκης Άρτεμης, Τριανταφυλλάκη Μαρία, Χατζηδάκη Αλεξάνδρα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: