Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΧΑΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ;

Η αλήθεια είναι οτι μπερδεύτηκα διαβάζοντας για το δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ το οποίο θα έχει και την ΠΑΕ Α.Ο ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ μέσα  αλλά και τον ΠΓΣ Κισσαμικό και τον Νέο Κισσαμικό.
Αλήθεια τους γονείς τους ρωτήσατε αν θέλουν να πάνε τα παιδιά τους στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ή μήπως είναι υποχρεωτικό πλέον; Και ποια είναι η νέα ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ; Ποιος είναι ο πρόεδρος της;
Μήπως εμείς εδώ στην Κίσαμο χάσαμε κάποια επεισόδια;
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: