Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Κακιά στιγμή δεν ήταν γιατί όπως όλα δείχνουν ήταν όλα σχεδιασμένα και προμελετημένα, ενδεχομένως να έχουν γίνει και άλλες απόπειρες που δεν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ή δεν ειπώθηκαν λόγω .. ντροπής.
Μια ζωή όμως όταν χάνεται με αυτόν τον τρόπο, μας κάνει όλους να αναρωτηθούμε γιατί δεν το αποφύγαμε, δεν το προλάβαμε ή δεν κάναμε κάτι νωρίτερα...αφού φαινόταν.
Άλλη μια περίπτωση ήρθε στο φως στο Μάλεμε έγραψαν τα ΜΜΕ, άλλη μια έγινε γνωστή τις τελευταίες μέρες και στην περιοχή μας, στους δρόμους μας... Και στη μια περίπτωση και στην άλλη αν αναγνωριζόταν ο δράστης, η άτυχη βιολόγος ίσως θα ζούσε... 
Ανατριχιάζω και με την σκέψη μόνο.... και σκέφτομαι τα λόγια του αγαπητού φίλου Γιάννη Ξυγκάκη που από την αρχή είχε γράψει στην σελίδα του.
 "Δεν υπάρχει καμία θεωρία συνωμοσίας αναφορικά στο θάνατο της Αμερικανίδας Suzanne Eaton, ούτε αποκάλυψη για το εμβόλιο κατά του καρκίνου, ούτε φαρμακευτικές εταιρείες που έστειλαν πληρωμένους δολοφόνους, ούτε δράκοι, ούτε νεράιδες! Το μόνο που υπάρχει και είναι πραγματικό και ΑΛΗΘΙΝΟ, είναι ότι εκεί έξω υπάρχει ένας τύπος ο οποίος χτύπησε άσχημα, μαχαίρωσε και τελικά σκότωσε μία γυναίκα. Αυτός ο τύπος πρέπει να βρεθεί.
 Πρέπει να συλληφθεί γιατί μπορεί να το ξανακάνει και την επόμενη φορά μπορεί να είναι η γυναίκα, η κόρη ή η αδερφή σου!!"
Ανατριχιάζω και μόνο απο την σκέψη... οτι θα βρεθούν και άλλες περιπτώσεις τροχαίων με εγκατάλειψη που δεν τις έφερε η κακιά στιγμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: