Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ...

Βρέθηκε νωρίς το απόγευμα στην πόλη μας η ΕΡΤ και προσπάθησε να πάρει γνώμες πολιτών...συγχωριανών του δράστη!!!! Δεν ξέρω αν τα κατάφερε η κυρία Πολύζου, η καλή αυτή δημοσιογράφο να κάνει ένα ρεπορτάζ πάνω στο θέμα αυτό, αλλά ποιος μπορεί να πει κάτι για τον δράστη ειδικά σε μια πόλη που ελάχιστοι τον γνώριζαν ή είχαν επαφή μαζί του. 
Σίγουρα μια αρνητική διαφήμιση για μας, για τον Νομό μας, για την Κρήτη γενικότερα και τον τουρισμό της, μιας και το θέμα δεν παίζει μόνο εδώ, αλλά έχει κάνει το γύρω του κόσμου με την αγριότητα που έγινε!.... που έχει και συνέχεια.
 Οι πληγές που άφησε ο δράστης πολλές και σίγουρα αν όχι η μεγαλύτερη, αρκετά σημαντική για την οικογένεια του, την γυναίκα του και τα δυο παιδιά του... 
Ας ελπίσουμε ότι για αυτήν την γυναίκα θα υπάρξει μια κοινωνική στήριξη έστω και ιδιωτική... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: