Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ....

Βούτηξαν στα ύφαλα του πλοίου "φάντασμα" χθες για να διαπιστώσουν που οφείλετε αυτή η κλίση που έχει πάρει το σαπιοκάραβο που είναι δεμένο εδώ και χρόνο στο λιμάνι Κίσαμου, δίχως προοπτική να μας αδειάσει την γωνιά.
Οι πληροφορίες λέγανε ότι είχε σαπίσει και έβαζε νερά.... τελικά κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε, αλλά η κλίση υπάρχει και για να το ψάξουν κάτι θα συμβαίνει...
Πάντως αν το καθάριζαν από λάδια και πετρέλαια και το βύθιζαν σε ένα μέρος στον κόλπο θα ήταν ότι πρέπει για τις σχολές κατάδυσης της πόλης...και όχι μόνο!!
Τώρα εκτός απο άχαρο και επικίνδυνο μας  πιάνει και μια προβλήτα ..ψαρέματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: