Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

 (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) κατά την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου.
Κατά την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου όλα τα ΓΕΛ-ΕΠΑΛ θα λειτουργούν κάθε Πέμπτη 9:00-12:00 π.μ. με εξαίρεση την 15-8-2019 που λόγω αργίας η λειτουργία τους μετατίθεται για την Τετάρτη 14-8-2019.
Επιπλέον, για την υποστήριξη της υποβολής του ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) τα Λύκεια (ΕΠΑΛ & ΓΕΛ) θα λειτουργήσουν την Τρίτη 9-7-2019 καθώς και τη Δευτέρα 15-7-2019 για την απόκτηση password εισόδου στην πλατφόρμα συμπλήρωσης του Μ.Δ. ή/και την αναίρεση του ήδη οριστικοποιημένου Μ.Δ. 
Ως ημερομηνία λήξης υποβολής του Μ.Δ. έχει ορισθεί η Δευτέρα 15-7-2019.
Ζουριδάκης Νεκτάριος
Διευθυντής ΕΠΑΛ Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: