Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

"Ως Περιφέρεια στηρίζουμε τον αθλητισμό, τη νεολαία, να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι στον αθλητισμό, και συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, συλλόγους, ομίλους, σωματεία στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία και δράση που ενισχύει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό το ευ αγωνίζεσθαι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του στην Αγ. Γαλήνη παρουσία, φορέων, αθλητών, πολιτών."
- Πραγματικά μένω απορημένος, ποιος είναι ο υπεύθυνος του έργου στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου, ποιος το παρέλαβε αν το παρέλαβε και ποιος θα αποκαταστήσει την ζημιά που προκάλεσε ο εργολάβος. 
Να θυμίσω οτι είναι ο ίδιος εργολάβος που είχε ξεχάσει να βγάλει τον στύλο της ΔΕΗ μέσα απο τα κουλουάρ. 
Κατά τ' άλλα αύριο είναι προγραμματισμένη η ομιλία του περιφερειάρχη στα Χανιά και θα εξαγγείλει και άλλα έργα... σαν και αυτό!!
Μας έχουν γραμμένους ομαδικά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: