Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ ΧΘΕΣ

1. Ο "φιλοξενούμενος μας" δεν αισθάνθηκε καλά ντάλα μεσημέρι ανεβαίνοντας  με τα πόδια το μονοπάτι από το Μπάλο στο πάρκινγκ και ψιλολιποθύμησε... Έ ευκαιρία βρήκαν, πήραν το 112 και οι πυροσβέστες μαζί με το ασθενοφόρο έτρεξαν να τον ανεβάσουν....
Ο αριθμός για επείγουσες ανάγκες 112 λειτουργεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 1991.... και οι Ευρωπαίοι τον ξέρουν καλά τον αριθμό αυτό, ειδικά άμα είναι στην Ελλάδα.
Το άλλο περιστατικό έχει και χιούμορ.....
2. Στο φυλάκιο της Καλυβιανής περνά ένα βανάκι μαύρο γεμάτο αφίσες με γυμνές κοπέλες στα παράθυρα, αμέσως μετά περνά και δεύτερο χωρίς να σταματήσει να κόψει εισιτήρια, σε λίγο περνά και τρίτο που σταματάει κόβει εισιτήριο και στην ερώτηση, που πάνε απαντάνε πάμε να γυρίσουμε μια ταινία στον Μπάλο.
-Ο εισπράκτορας νομίζει οτι τα τρία βανάκια είναι μαζί και πάνε να γυρίσουν ταινία πορνό στον Μπάλο, οπότε παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία. Η αστυνομία καταφτάνει στο πάρκινγκ του Μπάλου βρίσκει και τα τρία βανάκια που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους...στο πρώτο ήταν 4 Τσέχοι που έκαναν πλάκα κυκλοφορώντας με τις γυμνές αφίσες στα παράθυρα, το δεύτερο ήταν κάποιοι ντόπιοι που δεν κόβουν εισιτήριο έτσι και αλλιώς και το τρίτο ήταν το συνεργείο που γυρίζει το διαφημιστικό τηςTUI... 
Tελικά απο σασπένς καλά πάμε στη γειτονιά μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: