Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Η ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 Κυριακή 19 Μαΐου 2019 ο σύλλογος προβολής Κισάμου "Η ΓΡΑΜΠΟΥΣΑ" πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στον Άγιο Θωμά Ηρακλείου. Σκοπός της εκδρομής αυτής ήταν η αδελφοποίηση των δυο συλλόγων, μια ιδέα που γεννήθηκε πριν τρεις μήνες και έγινε πράξη χθες. Τον σύλλογο εκτός από τα μέλη του συμβουλίου, τον συνόδεψαν και πολλοί άνθρωποι από όλη την επαρχία Κισσάμου, οι κάτοικοι του Αγίου Θωμά μας υποδέχτηκαν με θερμή και μας ξενάγησαν στο όμορφο χωριό τους.
Μετά την ξενάγηση στο πολύ όμορφο χωριό τους, έγινε η αδελφοποίηση των συλλόγων με ανταλλαγή δώρων και ακολούθησε παραδοσιακό κρητικό γλέντι, οι νεαροί Κισαμιτες οργανοπαίχτες είχαν την χαρά να παίξουν μαζί με τον Γαργανουρακη Χαράλαμπο τον Φραγκιουδακη Γιώργο, τον Κλειδουχάκη Ανδρέα αλλά και τους νέους μουσικούς του Αγίου Θωμά.
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε και τους περιμένουμε στην προσκηνιματική εκδρομή του συλλόγου στην Γραμβούσα, για να ανταποδώσουμε την φιλοξενία που μας προσέφεραν. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν καθώς και στον οδηγό μας Στρατή Μαντραμπαζακη.
Εκ του Δ.Σ
Γεωργιλάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: