Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστώ από καρδιάς τον άνθρωπο μου, την οικογένεια μου και όλους εσάς για τη στήριξη που μου παρείχατε στην πρώτη υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό του κ. Γιώργου Μυλωνάκη. Με πίστη και θέληση σας καλώ να συμπορευτούμε και στη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στον κάθε ένα ξεχωριστά για τον αξιοπρεπή, ανιδιοτελή και πολιτισμένο αγώνα τους. Νικητής αυτών των εκλογών, πρωτίστως, είναι η συνεργασία, η ενότητα και η ομοψυχία.
Με εκτίμηση,
Αποστολάκη Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια: