Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Τεράστια η αγωνία για τους υποψηφίους και φυσικά η ευθύνη βαραίνει το Υπ.Εσ που δεν μπορεί να συντονίσει τις προσπάθειες. Αν και ένα αντίγραφο της εκλογικής διαδικασίας πρέπει να βρίσκεται από νωρίς στον Δήμο ήδη τρίτη μέρα και δεν έχουν φτάσει ακόμα στα χέρια του Δήμου Κισάμου αρκετά πρωτόκολλα δικαστικών. οι περισσότεροι τα πήραν μαζί τους και τα κατάθεσαν στο πρωτοδικείο αγνοώντας ότι υπήρχε εκλογική επιτροπή στον Δήμο μας.
Έτσι ως και τώρα υπάρχουν μόλις 32 πρωτόκολλα από τα 40. Στροβλές, Βλάτος, Αμυγδαλοκεφάλι, Πολυρρήνια, Περβόλια, το 84ο και το 82ο της πόλης είναι απών. Έτσι δεν είναι εύκολο η καταμέτρηση των ψήφων που κάθε υποψήφιος έχει πάρει ειδικά όταν λείπουν μεγάλα τμήματα όπως της πόλης.
Πάντως η αγωνία θα μεγαλώνει όχι μόνο για τους 10 του κ. Μυλωνάκη αλλά και για τους 7 του κ. Σταθάκη που και εδώ ενδεχομένως να δούμε μια-δυο εκπλήξεις.
Στην πρώτη καταμέτρηση των ψήφων του συνδυασμού του κ. Σταθάκη ακολουθεί και δεύτερη τώρα από τους υπαλλήλους του Δήμου, φαίνεται να προηγείται με μεγάλη διαφορά ο Βασίλης Γλαμπεδάκης και ακολουθούν Ξυπολιτάκης και Πατερομιχελάκη, εδώ η έκπληξη ακούει στο όνομα Μανώλης Δερουκάκης... αλλά και στην νέα Μπρεδάκη Γοναλάκη Πασχαλία που πάει αρκετά καλά. Βαρουχάκη-Φουρναρακης -Καρτσωνάκη-Μπαργωτάκη ακολουθούν και η μάχη θα είναι σκληρή.
Στα Εννιά χωριά οι θέσεις είναι καπαρωμένες Σκαλιδάκης Θοδωρής -Μακράκης Γιώργος με μια μικρή πιθανότητα να αλλάξουν τα πραγματα * και στην Μήθυμνα ο Καστανάκης Γιώργος με τον Ψαράκη Νεκτάριο είναι τα φαβορί ακολουθεί από πολύ κοντά ο Περράκης Φώτης.
Τα σπουδαία το μεσημεράκι....
*Θα το εξηγήσω σε λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια: