Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το νέο Δημοτικό συμβούλιο Κισάμου που θα διοικήσει τον Δήμο μας απο την 1η του Σεπτέμβρη. Τελευταία μέρα της νυν Δημοτικής αρχής η 31η Αυγούστου.
Το Νέο Δημοτικό συμβούλιο θα αποτελείται απο 27 συμβούλους συν τον Δήμαρχο. 
Οι έδρες για την συμπολίτευση θα είναι 15, 11 απο την ενότητα της Κισάμου και 4 απο την Ενότητα της Μηθύμνης, η αντιπολίτευση θα έχει 11 συμβούλους, 6 απο την Ενότητα της Κισάμου συν τον πρώην Δήμαρχο κ. Σταθάκη, 2 απο την Ενότητα της Μηθύμνης και 2 απο την Ενότητα του Ιναχωρίου, ενώ η ελάσσονα αντιπολίτευση 1, τον επικεφαλής του συνδυασμού.Το παράδοξο εδώ η συμπολίτευση δεν έχει κανένα σε μια από τις ενότητες του Δήμου!!
Θα έχει 6 γυναίκες, 15 νέους συμβούλους και 12 παλιούς.
Η ανανέωση που είχε ακουστεί οτι θα γινόταν στην συμπολίτευση έγινε και θα βρίσκονται 9 νέοι σύμβουλοι ενώ στην αντιπολίτευση πέντε συν τον κ. Φραγκιουδάκη της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Οι 5 πρώτοι της αντιπολίτευσης ξαναεκλέγονται Γλαμπεδάκης, Ξυπολιτάκης, Πατερομιχελάκη, Βαρουχάκη, Δερουκάκης, ενώ απο τον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη, Μαυροδημητράκης, Σκορδυλάκης, Θεοδωρογλάκης επανεκλέγονται συν τους παλιούς Κελαιδή, Τουλουπάκη και Κουμάκη. 
Καλή θητεία λοιπόν στο νέο Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: