Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

ΜΗ "ΜΑΣΑΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

Τον μικρό δεν τον θέλουν στα Χανιά.... τον φοβούνται γιατί έχει ιδέες και θέληση, ξέρουν οτι έχει όρεξη και δεν συμβιβάζεται, παίζει καθαρά και τον αγαπούν αρκετοί...τον ΖΗΛΕΥΟΥΝ... βγήκαν λοιπόν να τον κτυπήσουν... 
Να τι γράφει η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της πόλης την επομένη των εκλογών....
"Σε μια προεκλογική περίοδο, όχι σπάνια, δεν αποφεύγονται οι παρανοήσεις, οι παρεξηγήσεις κ.λπ.
Δικαιολογημένα όλα αυτά, ως ένα βαθμό. Είναι η πίεση, το άγχος, η επιθυμία για εξασφάλιση της “καρέκλας”. Συνακόλουθο: πολλές φορές, υποψήφιοι νομίζουν ότι οι πάντες και τα πάντα πρέπει να κινούνται γύρω απ’ αυτούς. Και χρειάζεται, χαρακτήρας, δύναμη ψυχική για να μην ξεπεράσεις τα όρια.
Αυτά τα τελευταία, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σημανδηράκης φαίνεται να τα διαθέτει σε ελάχιστο βαθμό."
Ντροπή τους ειδικά για την στιγμή της επίθεσης... ας περίμεναν αν ένοιωθαν οτι τους αδίκησε αυτός ο νέος ....που δεν πασχίζει να έχει "καρέκλα". Κρίμα ούτε τα ίσια, την τελευταία βδομάδα, δεν μπορεί να κρατήσει ο κοντυλοφόρος....
Η δυναμική του Παναγιώτη έχει θορυβήσει, οι ικανότητες του Παναγιώτη τους έχουν σαστίσει .... και δεν βρίσκουν άλλο όπλο για να τον αντιμετωπίσουν εκτός απο λάσπη.
Μην μασάς Παναγιώτη..άστους είναι απο τους χαμένους αυτοί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: