Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Η κίνηση αυτή του κ. Σταθάκη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα πολιτικά δρώμενα της περιοχής μας, είμαστε πλέον ανοικτοί σε συγκλίσεις, συνεργασίες και σχέσεις που θα αποσκοπούν μόνο το καλό της περιοχής, του Δήμου και των δημοτών μας... δήλωσε ο κ. Μυλωνάκης για την κίνηση του κ. Σταθάκη να τον ενημερώσει για το λάθος των ψηφοδελτίων του συνδυασμού του.
-Το σίγουρο είναι πως η επομένη των εκλογών θα θέσει νέα δεδομένα και αυτές οι δηλώσεις θα πρέπει να καταγραφούν, αφού πρέπει πλέον να μάθουμε να λειτουργούμε με την "συνήθεια" των συνεργασιών γεγονός που σηματοδοτεί και την ωρίμανση της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Από την μεριά μου μιας και έχω το ανάλογο ελεύθερο να σχολιάζω τέτοια ζητήματα, θεωρώ οτι οι κ. Σταθάκης και κ. Μυλωνάκης στάθηκαν στο ύψος τους... κάτι που θέλει ο τόπος ειδικά τώρα.
Ελπίζω το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και οι σύμβουλοι τους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: