Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΛΑΘΟΣ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ

Αυτήν την αποκάλυψη μου έκανε πριν λίγη ώρα ο νυν Δήμαρχος, υποψήφιος και αντίπαλος του συνδυασμού του κ. Μυλωνάκη, κ. Σταθάκης. Λάθος το μήκος, ορθογραφικά λάθη και στα ονόματα των υποψηφίων, που πρέπει να ξανατυπωθούν.
Το ερώτημα βέβαια παρά την ομολογουμένως τιμιότητα του Δημάρχου, σε αυτήν την περίπτωση είναι γιατί το ανακοίνωσε λίγο πριν της εκλογές και δεν άφησε την διαδικασία την τελευταία στιγμή δημιουργώντας τεράστια προβλήματα, στον συνδυασμό του κ. Μυλωνάκη.
Λάθος το μήκος, πολλά ορθογραφικά λάθη, το όνομα του Δήμου με ένα (σ).
Ο συνδυασμός του κ. Μυλωνάκη ήδη  άρχισε να τρέχει για να διορθώσει τα όποια λάθη έκανε στα 5- 6.000 ψηφοδέλτια  από την άλλη ο κ. Σταθάκης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει δίχως παιχνίδια και μπράβο του.
Το βράδυ  λοιπόν στην ομιλία του θα μάθουμε και τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτήν αποκάλυψη που ... σε άλλες περιπτώσεις και άλλες εποχές θα ήταν εφτασφράγιστο μυστικό.
Ξέρεις τι είναι να τρέχεις για αντικατάσταση όλων των ψηφοδελτίων σου στο και ένα λεπτό, με το που θα ανοίξουν οι κάλπες; Φυσικά εκείνο το λεπτό θα ήταν αδύνατη η αντικατάσταση τους και θα ψήφιζαν μόνο οι υποστηρικτές του κ. Σταθάκη και όσοι θα ήθελαν να βγάλουν δήμαρχο τον κ. Φραγκιουδάκη, από τους άλλους ψηφοφόρους.
Μια κωμικοτραγική κατάσταση και ένα τεράστιο αλαλούμ χαμένων υποσχέσεων και δεσμεύσεων....που αποφεύχθηκε στο παραπέντε και μάλιστα από τον αντίπαλο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: