Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΤΗΝ ΓΑΤΑ

Είχα περιέργεια να δω τι και ποιος είναι ο υπεύθυνος σε μια τέτοια κατάσταση που πήγε να δημιουργηθεί στον Δήμο μας και να καταλάβω εν πάση περιπτώσει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο... Έψαξα αυτό το νταλαβέρι λοιπόν το ίντερνετ και βρήκα αυτό ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ης ΜΑΙΟΥ 2019 που λέει:
- Η εκτύπωση των ψηφοδελτίων γίνεται με ευθύνη των συνδυασμών, οι οποίοι οφείλουν να παραδώσουν με απόδειξη στο δήμαρχο του οικείου δήμου, οκτώ (8) τουλάχιστον μέρες πριν από την ψηφοφορία, δηλαδή έως το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, και σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, τρεις (3) τουλάχιστον ημέρες πριν την επαναληπτική ψηφοφορία, δηλ. ως την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, αριθμό ψηφοδελτίων προσαυξημένο κατά είκοσι τοις εκατό (20%) του αριθμού των εκλογέων.
Μετά έκατσα και το ανάλυσα... με ευθύνη των συνδυασμών.... οι οποίοι οφείλουν να παραδώσουν.... και σκέφτηκα... που ανακατώνεται ο νυν δήμαρχος όταν η ευθύνη είναι άλλων; Δηλαδή ο δήμαρχος είναι και διορθωτής των λαθών των αντιπάλων του; 
Και λέμε τώρα ότι ο Δήμαρχος ήταν γκαβός και δεν το έβλεπε τι θα γινόταν; Εντούτοις τον κατηγορούμε ότι το ήξερε παραπάνω μέρες από το κανονικό ....ενώ όφειλε να το πει αμέσως!! Εντάξει....
Εγώ λέω ευτυχώς που το είπε... για φανταστείτε να μην το έλεγε; Λίγη ψυχραιμία λοιπόν δεν βλάπτει.. και μπορεί να κατηγορούμε για πολλά τον Δήμαρχο, αλλά για την αποκάλυψη του τυπογραφικού λάθους δεν είναι δίκαιο ... απλά εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και έκανε ότι θα έκαναν όλοι .. ενδεχομένως κάποιοι να έπρατταν και χειρότερα. 
 Η κατάσταση διορθώθηκε και νομίζω οτι κακώς δίνεται συνέχεια σε κάτι που παρολίγον να τίναζε τις εκλογές στον αέρα στην γειτονιά μας.
Θεωρώ οτι η συναίνεση, η συμπόρευση και η συνεργασία μετά τις εκλογές πρέπει να γίνει.. όχι μόνο για σας κ. Μυλωνάκη και κ. Σταθάκη αλλά και για μας, τους πολίτες αυτού του τόπου, που περιμένουμε να δούμε κάτι καλό για τον τόπο μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: