Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

ΟΥΤΕ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΜΕ ΜΕΣΑ

Πάνω από 1000 ψήφους η διαφορά Μυλωνάκη -Σταθάκη με την Λαϊκή Συσπείρωση να μην ανταποκρίνεται στα όσα έλεγαν και πιστεύαμε. Πήρε παραπάνω ψήφους βέβαια αλλά όχι αυτές που υπολόγιζαν, πάντως όπως είχα προβλέψει θα βγάλουν δημοτικό σύμβουλο και δεύτερη Κυριακή δεν υπάρχει.
Τώρα και οι προβλέψεις μου ήταν σωστές 55%-56% θα πιάσει ο κ. Μυλωνάκης και λίγο κάτω απο το 40% ο κ. Σταθάκης τον υπολόγιζα απο την αρχή στο 38%. Για μένα έκπληξη η Λαϊκή Συσπείρωση που δεν θα συγκεντρώσει 500 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: