Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΤΡΕΙΣ ΠΟΤΑΜΙΔΙΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Φιλαράκια θα βοηθήσουν, έτσι και αλλιώς, για το καλό του χωριού τους, αν και ο νόμος λέει οτι ένας μόνο θα είναι ο Πρόεδρος.
Χαιρετάκης Στέλιος, Κωνσταντουλάκης Μιχάλης, Ξανθουδάκης και απών ο Βεργεράκης Γιάννης ο τέταρτος υποψήφιοι στην Ποταμίδα, με νικητή τον Χαιρετάκη που πήρε 95 ψήφους.
Ευχαριστήριο
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χωριανούς μου που με στήριξαν και έδειξαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, για την προεδρία της κοινότητας μας.
Ευχαριστώ  τους συνυποψήφιους μου για τον  δίκαιο αγώνα τους και θέλω να σας υποσχεθώ οτι θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για να κάνω το σωστό για χωριό μας, με την βοήθεια φυσικά του νέου Δημάρχου Κισάμου κ. Μυλωνάκη, που τον συγχαίρω για την εκλογή του.
Χαιρετάκης Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: