Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ήταν για όλους μας μια ξεχωριστή βραδιά. 
 Η παρουσία σας, η συμμετοχή σας, ο παλμός σας στην κεντρική μας ομιλία, στην καρδιά της πόλης, στον πεζόδρομο της Μουσούρων, μας συγκίνησε.
Μας έδωσε δύναμη στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής, μας γέμισε αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.
Είδαμε πρόσωπα αποφασισμένα, ότι κάτι επιτέλους πρέπει να αλλάξει στον Δήμο μας, ανθρώπους κάθε ηλικίας να έχουν πιστέψει στο εγχείρημά μας, να αντλούν έμπνευση από το όραμά μας για τα Χανιά, να έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι εκλογές της Κυριακής είναι πάνω απ' όλα μία αναμέτρηση αντιλήψεων όπου ο καθένας μας πρέπει να αποφασίσει "με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει".
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Σας ευχαριστούμε!
Με τη δική σας στήριξη, αυτή την Κυριακή αποδεικνύουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος για τα Χανιά του αύριο!
Παναγιώτης Σημανδηράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: