Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τα ίδια θα γράψω και αύριο για τον κ Σταθάκη αν κάνει τα ίδια ...φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον κ. Μυλωνάκη που και ο ένας και ο άλλος τέτοιες ώρες είναι σε υπερένταση και απασχολημένοι.
Ομιλία του κ. Μυλωνάκη σήμερα στην πόλη της Κισάμου (όχι Καστέλλι) κατά αρχάς, στην πλατεία Τζανακάκη και όχι στην πλατεία Μουσείου... και κατά δεύτερο τα δέντρα δεν είναι γι αυτή την δουλειά ούτε φυσικά και το τελάρο ανακοινώσεων των μνημοσύνων.
Λίγο προσοχή δεν βλάπτει..... υπάρχουν και επισκέπτες στην πόλη μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: