Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ


Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τους δημότες του ότι στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του για ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων, αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης και την κατεύθυνση στη διαλογή στην πηγή, προέβη στην προμήθεια ειδικών Συλλεκτήρων Ανακυκλώσιμων Υλικών κατάλληλων για χρήση τόσο σε  εσωτερικούς χώρους (οικίες, αίθουσες σχολείων, δημόσια κτίρια, γραφεία, ξενοδοχεία) όσο και σε εξωτερικούς (μπαλκόνια, βεράντες, κήπους) με τελικό στόχο:
·         Την ενίσχυση της προσπάθειας για την καλλιέργεια συνείδησης ανακύκλωσης στους πολίτες.
·         Την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση των διαφόρων υλικών
·         Την αύξηση της συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, με συνέπεια την μείωση της ποσότητας των σύμμεικτων απορριμμάτων που αποθέτει ο Δήμος.
·         Τον ευκολότερο διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων υλικών από τα υπόλοιπα απορρίμματα εντός των κτιρίων (διαλογή στην πηγή)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2822340200 (Γραμματεία Δημάρχου) και να παραλαμβάνουν τον Οικιακό Κάδο Ανακύκλωσης από το χώρο του Δημαρχείου ενυπόγραφα.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: